torstai 5. tammikuuta 2012

Matkakuumetta

Reissu alkaa lähestymään. Varsinkin herra Norkku on ihan innoissaan, päiviä lomaan on laskettu innokkaasti. Tänään meneillään on kuumeista googletusta eri paikoista joihin pitäisi loman aikana ehtiä... Niitähän nimittäin riittää, kuten Chinatown ("mä en ikinä ole käynyt Chinatownissa"), sotamuseo (sukellusveneitä ja vaikka mitä, vielä ilmaiseksi!), Borough'n ruokatori ja ehkä ziljoona kauppaa. Kaikkea ei tietysti ehditä, mutta stressiä ei myöskään oteta. Herkutellakin pitäisi, käydä ihan oikeassa pubissa, testata iltapäiväteetarjoilua...

Pientä jännitystä on ilmassa, veri tuntuu kiertävän suonissa nopeammin ja hymyilyttää... Vielä pitää hoitaa ne tärkeimmät, kameran laturi ja kaivaa hyllystä matkakirjani. Tällä kertaa menossa mukana Philippa Gregoryn White Queen - ollaanhan toivottavasti menossa Toweriinkin...

4 kommenttia:

 1. Lontoon Chinatown on aika aneeminen, mutta ihan ok. Jos aikaa piisaa, suosittelen Covent Gardenia - sieltä voi kävellä vaikka sinne Chinatowniin ja matkalla on kaikkea mielenkiintoista.

  Minulla on ollut blogissani siitä joskus juttu kuvineen, jos kiinnostaa.

  http://suolihuuhtelu.blogspot.com/2011/07/covent-gardenissa-hengailemassa.html

  Ei siis ole tarkoitus tuputtaa, mutta pakko vain kertoa ;))

  VastaaPoista
 2. Elegia, kiitti. Mäkin katselin kartasta että Chinatown näyttää aika pieneltä mutta voihan siellä piipahtaa, miestä tuntuu kiinnostavan enemmän ehkä tuo kiinalainen ruoka. (Niinkuin sitä nyt ei saisi kotipuolessakin...)

  Kävin kurkkaamassa Covent Gardenin kuviassa, näytti oikein kivalta ja on aika mukavasti reitilläkin, joten saatetaan hyvinkin poiketa. :)

  VastaaPoista
 3. Moiks,

  Oikein rattoisaa reissua teille molemmille! Nauttikaa vieraan kaupungin tunnelmasta ja nähtävyyksistä, syökää hyvin ja pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Johanna, yritys tulee olemaan kova. Tää lähteminen on vaan aina niin tuskaista... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!