maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pitkästä aikaa

Viime postauksesta on kulunut jokunen hetki. Syy siihen on tavallista sitkeämpi flunssa (tai mikälie rutto tämä onkaan) joka alkoi helmikuun lopulla ja yrittää edelleen heittää kapuloita elämäni rattaisiin. Takana on mukava satsi korva-, silmä-, poskiontelo - ja vaikka mitä tulehduksia vatsataudilla höystettynä ja kurkkukivusta on tullut osa elämääni. Valitettavasti.

Sattuneesta syystä, elämässäni ei ole tapahtunut kauheasti mitään kertomisen arvoista. Enimmäkseen olen niistänyt nenää, juonut kuumaa ja katsonut hurjasti telkkaria. Tutuksi ovat tulleet mm. sellaiset laadukkaat ohjelmat kuin

  • Prinssi Harrylle morsian (Oikeasti, ketä siinäkin höynäytetään, katsojaa vai potentiaalisia prinssimorsioita?)
  • Tempatation Island(Miksi kukaan osallistuu tähän ohjelmaan? Miksi jokainen kuvailee deittikumppaniaan aidoksi ihmiseksi? Onko aitous uusi musta?),
  • jotain hääpuvun osto-ohjelmaa jossa morsiot vääntävät itkua kun sopivaa mekkoa ei tunninkaan sovittamisen jälkeen löydy (FirstWorldProblems, anyone?) 
  • Masterchef Australiaa josta ihan oikeasti tykkään!! (En osaa oikeastaan laittaa ruokaa mutta kivahan se on katsella ihmisiä, jotka osaavat.) 

Että tämmöistä menoa. Jalkeilla ollaan ja enää vain tuo kurkkukipu on harminani - toivottavasti sekin joskus katoaa. Veto on poissa mutta elättelen toivoa siitä että yliannostamalla C-vitamiinilla ja palaamalla sinnikkäästi tuttuihin rutiineihin elämä voisi joskus edes voittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!