sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Epäonnistumisiako?

Kävin eilen harjoittelemassa pimeässä kuvaamista, tavanomaisen heiluvin tuloksin. Joiden kuvien kohdalla jäin kuitenkin miettimään onko epätarkka kuva sittenkään epäonnistuminen. Joskus virhe voi tuoda kuvaan jotakin uutta, ehkä välittää uudenlaista tunnelmaa. Jokin näissä allaolevissa kuvissa vetoaa minuun vaikka ne ovatkin viallisia. Beauty in ugly?

Varsinkin tämä vahinkolaukaus miellyttää kovasti silmääni, minusta se on melkein maalausmainen.  Väritys tulee muuten katulampun keltaisesta valosta. Kaunis?

Tässä kuvassa on minusta Halloween-meininkiä. Oli synkkä ja myrskyinen yö...  (Pitkä valotusaika ja tuuli ne yhteen soppii!)

2 kommenttia:

  1. Monesti juuri epäonnistumalla tai sattumalta räpsäistynä onnistuu parhaiten. Itse olen huomannut, että juuri ne vahinko-otokset tai leikillä räpsäistyt ovat kaikkein parhaimpia. :) Mutta nuo ovat kyllä upeita, erityisesti ylempi. <3 Ja yritäpä sellaista saada tarkoituksella otettua...

    VastaaPoista
  2. Haltiamieli, noinhan se menee. Vahingossa tulee ne parhaat laukaisut, yrittäen ei onnistu sitten ollenkaan. Kai se sattuma on sitten se salainen "ainesosa"...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!