perjantai 2. toukokuuta 2014

Perjantai Pompejissa

Taas on leffa-illan paikka! Leffaksi valikoitui Pompejin 3D-versio, jota tähdittävät Kit Harington, Emily Browning ja Kiefer Sutherland. Harington on minulle tuttu mm. Game of Thrones -sarjasta, jossa hän esittää kylmässä pohjoisessa tappelevaa Jon Snowta. Aika samantyyppinen rooli on Kitille nytkin osunut sillä tälläkin kertaa hän esittää hurjasti taistelevaa orpopoikaa, tällä kertaa vain pahiksina ovat roomalaiset.

Leffa itsessään tarjosi sopivan annoksen viihdettä perjantai-iltaan, Pompejissa oli jokaiselle jotakin. Romantiikka, actionia, kelpo 3D-efektejä. Leffan juoni toki on omalla tavallaan aika tyypillinen lajilleen, on tyttö, poika, pahis ja tulivuori. Muistan jonkun viisaan joskus sanoneen että kaikki naiset haluavat miehen jota ei pysäytä edes käsikranaatti ja aikalailla tässä onkin leffan paras anti. Harringtonin rooli juron herkkänä supersoturina lienee ihan tarkoituksella kirjoitettu vetoamaan niin miehiin kuin naisiinkin.

Rikkana rokassa muuten mukavassa leffaillassa olivat edellisen penkin pölöttävät miehet: juttua nimittäin tuntui riittävän koko leffan ajan, siitäkin huolimatta että seurueelle asiasta jo huomautettiinkin. Jos ei elokuva kiinnosta niin sitten vaan ulos juttelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!