keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Vaihteeksi lunta

Tänään satoi tänne eteläänkin lunta, ihan pikkuisen tosin vain. Piti mennä siitäkin ihmeestä ottamaan kuvia. Oikeastaan minulle kyllä sopisi tämmöinen lumettomampi talvi oikein hyvin, epäsuomalaiseen tapaan en oikein jaksa innostua siitä. Olen miettinyt tulisiko talvesta iloisempi jos harrastaisin jotakin talvista urheilua, hiihtoa tms. Toistaiseksi se on jäänyt miettimisen asteelle. Saa nähdä kuinka käy tänä talvena.

Oikeastaan fiilistelin tänään ajatuksella, että voisin mennä jouluaattona, kenties ennen kinkunsyöntiä, pienelle joulujuoksulle. Kylmät juoksukelit ovat normaalisti vähän liian rankkoja meikäläiselle, mutta tänä vuonna saattaa onnistaa...

Ja sitten niitä kuvia...
Meidän jouluvaloja. Olen aika taitava kuvaamaan pimeässä :D
Talvi oli tehnyt timantteja puiden oksille. 
Olivat karsineet puita kävelyreitin varrella, korjattiin talteen vähän havuja. Meille ei tule kuusta mutta  ehkä muutamalla oksalla saa vähän oikeaa tunnelmaa aikaiseksi.


2 kommenttia:

  1. Lumi on kyllä kaunis maiseman koriste, mutta itsekään en sitä kaipaa. Iloinen olen, kun pääsin siitä lähes kokonaan eroon :D Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elegia! Minulle tämä määrä lunta riittäisi oikein hyvin, mutta taidan olla aika yksin toiveideni kanssa. Niin moni haaveilee hangista korkeista nietoksista... Brrr...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!