keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Touhua riittää, kiire on mahdoton

Huh. Eletään jo joulukuun puoliväliä ja mietin että milloinkohan tämä juna oikein alkaisi hidastaa. Vuoden vikat synttärikakut on leivottu, enää pitäisi väkertää herkkuja jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Tälläiseltä rajoittunein taidoin toimivalta se onkin kyllä aikamoinen urakka, jokainen onnistunut tekele on siis maininnan arvoinen. :)

Askartelukaan ei oikein kuulu vahvuuksiini, saas nähdä saadaanko me tänä vuonna valmiiksi se kyltti, jota elokuussa aloitettiin. Luultavasti ei, mutta ehkäpä ensi vuoden elokuuksi sitten. Kuviakin olen ehtinyt räpsiä sieltä sun täältä, mutta enpä ole saanut niitä kamerasta ulos...

Jotain olen ehtinyt kaiken tämän tohinan keskellä saada aikaiseksi, nimittäin matkavarauksen tammikuuksi! Vien komeamman puoliskoni Lontooseen ihan ensimmäistä kertaa, hän olikin siitä jo kovin innoissaan ja olemme miettineet kovasti "brittijuttuja", joita tehdä. Niinkuin jotain tämmöistä:

Kello viiden tee
- Tämä on varmaan nykyisin jo ihan vaan turistijuttu, mutta silti huvittaisi kokeilla. Käsittääkseni teellä tarjoillaan ainakin skonsseja ja sormileipiä (heh, mikä nimi!) ja tietysti sitä teetä. Miestä tämä vähän naurattaa ainakin vielä, mutta aika hyvin se yleensä lähtee näihin hullutuksiini mukaan... Teetä tarjoavia paikkoja löysin ainakin jonkin verran, tosin moniin pitäisi tehdä etukäteisvaraus.

Englantilainen pub
- Tämä on varmaan sitten miehen juttu, jos kerran meikäläinen pääsee teekesteilleen... ;-)

Towerin linna
- Tästä olen tällä hetkellä eniten kiinnostunut, historiahöperönä. Olen lukenut viimeisen vuodenkin aikana aika monta Towerissa liikkuvaa kirjaa ja olisi mahtavaa päästä ihan oikeasti paikan päälle. Niin ja miksei nyt nähdä ne kruununjalokivetkin...

Niin ja saattaa olla että tulee jokunen kauppakin käytyä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!