lauantai 18. elokuuta 2012

MDNA 12.08.2012 & Mamma Rosa


Tunnustan, olen kesäloman touhuissa laiminlyönyt blogiani. En ole unohtanut sen olemassaolo, paljon kuvia ja juttuaiheita on luonnosteltuna mietintämyssyyn, mutta jostain syystä en ole saanut itseäni koneelle saakka vaan olen ihan reilusti lomaillut. Tässä kuitenkin yksi rästiin jäänyt...

Kesäloman viimeiselle päivälle oli ihan erityisiä suunnitelmia, sillä olimme kaveriporukalla menossa katsomaan Madonnan keikkaa. Sitä ennen kävimme Mamma Rosassa herkuttelemassa. Muutama muukin oli saanut saman ajatuksen sillä paikka oli TÄYNNÄ! Päätimme herkutella pitsoilla, minä hulluttelin poro-tatti -pitsalla, joka ei ollut yhtään hullumpi vaikken sienten ystävä olekaan.

Kello seitsemän jälkeen lähdimme tassuttelemaan kohti Stadionia, sillä Madonnan oli ilmoitettu aloittavan klo 20:30. Stadionilla ei ollut pahemmin ruuhkaa ja pian päästyämme paikoillemme aloittikin lämmittelijä DJ Martin Solveig. Solveig lopetti hiukan ennen yhdeksää ja katsomo oli odottavissa tunnelmissa. Eikä mitään tapahtunut. Kellon lähetessä kymmentä alkoi puisilla penkeillä istuskelu jo vähän kyllästyttää ja seuraava työpäivä vähän kauhistuttaa.
Vähän kello kymmenen jälkeen valot syttyivät ja lavalle ilmestyi katolilaisia munkkeja muistuttavia henkilöitä. Vihdoinkin! Kokonaisuutena keikka oli visuaalisesti näyttävä esitys, mutta tiedossa olikin jo etukäteen että tämä rouva osaa laittaa shown pystyyn. Madonna esitti paljon kappaleita uudelta levyltään, mikä oli pieni pettymys sillä juuri niitä vanhoja kappaleita olisin halunnut kuulla. Artistin näkökulmasta kyllä ymmärrän senkin ettei kenties ole hirveän antoisaa laulaa Holidayta kolme vuosikymmentä... Minulle konsertin kohokohta taisi olla kauniin Masterpiece-balladin kuuleminen, mutta muuten aika moni toivomista kappaleista jäi kuulematta. Harmillista!
Keikka loppui puolilta öin, osuvasti samalla hetkellä kuin lomanikin. Arki alkaisi nyt ja se alkaisi todella vähillä yöunilla...

PS. Huomenna, 19.8 on taas Ravintolapäivän aika. Tapahtuma on hauska, kurkatkaapa kalenterista minkälaisia ravintoloita teidän lähipiiristänne löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!