sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Nollasta viiteen, viikko 2

Vihdoinkin kauan odotettu kevät on täällä! Viikonloppu hurahti ulkona ollessa, pihaa kuoputellessa ja risuja noukkiessa. Taannoiselta reissultani toin paketin tulppaanin sipuleita Hollannista ja ne pääsivät nyt sunnuntaina kotimaan multiin. En ole kummoinenkaan viherpeukalo, joten on jännittävää nähdä saanko mitään kasvamaan!

Keväästä nauttimisen ohella olen yrittänyt lönkyttää juoksuohjelmaani eteenpäin. Alkuviikon olin synkeällä mielellä lenkkien ollessa edelleen pohkeiden takia suorastaan tuskallisia, mutta ilokseni lauantain harjoitus olikin jo toista maata! Olen jatkanut kylmä-kuuma -hoitoa ja hierontaa  ja vaikka tunnen vieläkin ettei jalka ole täysin kunnossa, mutta nyt alan jo toivoa että ollaan vihdoinkin menossa oikeaan suuntaan.

Yritän myös säästää pohje-poloisiani ja tästä syystä päädyin suloisena sunnuntaina vuoden ensimmäiselle pyörälenkilleni. Sain houkuteltua pyöräilyhullun miehenikin mukaan ja tässä hieno suunnitelmani karahtikin karille. Mies nimittäin polki kevyesti ja nopeasti eteenpäin siinä missä minä puhisin ja rullasin hitaasti perässä. Samalla tuli myös valittua se kaikkein mäkisin reitti, mikä näyttääkin varmistaneen sen että huomenna ei ole kiva kävellä...

Näin siis tuli treenattua:

Maanantai  40 min. lenkki, 5 x 3 minuutin juoksuvedot
Tiistai 40 min. ns. pyramidi-lenkki, jossa seuraavat juoksuvedot: 2 min, 3 min, 1 min, 3 min, 2 min
Torstai lihaskuntotreeni
Lauantai 40 min. lenkki, 4 x 4 min juoksuvedot
Sunnuntai 1, 5 tunnin pyöräily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!