sunnuntai 27. marraskuuta 2011

1. Adventti

Se olisi sitten ensimmäinen adventti. Aika kuluu tosi nopeasti, meillä on juhlittu viikon sisään kolmet synttärit ja yhdet olisi vielä tulossa. Ja ens viikolla korkataan pikkujoulukausikin...

Tämä adventtisunnuntai ollaankin sitten otettu rennosti, kuunneltu kuinka sade rummuttaa ikkunoita. Syöty hyvää ruokaa, saunottu, katsottu komedioita ja ihan vaan kerättu voimia alkavaa viikkoa varten. Lueskeltu, pelleilty kuvankäsittelyohjelman kanssa. Lenkkipolullekin kerkesin juuri ennen myrskyn alkua, jostain syystä viime päivinä olen löytänyt taas juoksemisen innon. Pimeässä eteenpäin puskemisessa on ihan oma fiiliksensä ja vaikka lenkit tauon jälkeen tuntuvatkin raskailta, mutta olo niin jälkeen on ollut mahtava! Taidan yrittää lenkkeilyä lumellakin, ainakin kerran, jollei muuten niin kokemuksen vuoksi.

Mies osti mulle kukkia. Juuri mun lemppareita, oikean värisiäkin.  <3

Vähän juhlittiinkin.


2 kommenttia:

  1. Pistäydyin tänne kurkistamaan minkälainen blogi löytyy vähän oman blogini kaltaisen nimen takaa :-)
    Enkä suinkaan pettynyt: raikas, positiivinen ja kiinnostava blogihan täältä löytyi. Tulen toistekin! Valoisaa joulunodotusaikaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Katja, minäkin kävin vieraisilla... Mukava blogi sinullakin, taidetaan olla vähän samoilla perusteilla blogiemme nimet valittu.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!