perjantai 18. marraskuuta 2011

Downton Abbey

Kuva: Pinterest.com
Valokuvaus on tosiaan jäänyt, tilalle on näemmä tullut telkkarin töllöttäminen - kuulunee ehkä vuodenaikaakin. Nyt ilahduin kuullessani että Downton Abbey, sarja johon ihastuin tänä syksynä, jatkuu uusin jaksoin jo tammikuun 3. päivä. Mahtavaa! Etenkin kun edellinen tuotantokausi jätti kaikki asiat, romanssit sun muut, ihan auki... Nyt pitää vaan malttaa tammikuulle saakka...

Tänään olen niin väsynyt etten taida jaksaa muuta tehdä kuin töllöttää. Onneksi on tarjolla on Candlefordin postineitiä ja viimeinen jakso hyytävän hyvästä draamasarjasta Sinun lapset, minun lapset...

Huomenna leikin muuttomiestä kaverin apuna ja lupasin hemmotella miestä ruoalla jota meillä kutsutaan nachos-hässäkäksi. Olisi kiva ehtiä pistämään nenä ulos reippailunkin merkeissä, vaikka pelolla odottelenkin sunnuntaita jolloin etelään on luvattu L-U-N-T-A!!!

Hyviä viikonloppuja kaikille!

2 kommenttia:

 1. Pakko tulla kommentoimaan tänne vähän vanhempaan kirjoitukseesi. Minäkin rakastuin Downton Abbey -sarjaan ja odotan todella sitä tammikuussa alkavaa toista tuotantokautta. Mutta mistä jotenkin olen saanut päähäni että tätä sarjaa olisi joku "joulu-extrakin"?
  Sinulla on kiva blogi, en ole ennen tainnut täällä käydäkään.
  Kiva että sinäkin tykkään lukemisesta, valokuvaamisesta ja luonnossa tarpomisesta =)

  VastaaPoista
 2. Nopea googletus paljasti että jouluextra löytyy mutta Wikipedian mukaans se julkaistaan DVD:llä vasta 26.12.2011. Toivotaan siis että Yle on ostanut kaikki toteutut jaksot ja hemmottelee meitä jouluyllärillä.

  Ja kiitokset kohteliaisuuksista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!