perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hölläilyn tarve ja musiikin voima

Päivä 12. "Fork"
On ollut pitkä viikko. Täynnä kaikenlaista pientä, töniviä ihmisiä, liukasta keliä, pikkujuttuja, jotka joskus vetävät mielen mustaksi. Mutta nyt on perjantai ja tuntuu siltä kuin olisin selvinnyt. Huh. Nyt kuitenkin voi hyvällä omallatunnolla hölläillä. Ottaa iisisti ja kerätä voimia.

Päivä 13. "Sign"
Meidän ikuisuusprojektimme, nimikyltti. Joskus tämäkin vielä valmistuu!
Juoksukoulua on nyt toinen viikko takana. Punttiksen juoksumatoista toinen oli koko viikon rikki eli jouduin jonottelemaan ennen "lenkkiäni". Alkuviikon ajan juoksu kulki todella huonosti, olo oli väsynyt ja lihakset kipeät. Onneksi oli perjantai! Vihdoinkin lenkki kulki ja askel oli keveä! Onneksi näin, nyt on hyvä mieli ja uutta motivaatiota seuraavaa viikkoa varten. Haluaisin kyllä kovasti päästä jo ulos lenkille, juoksumatolla lenkkeily ei vain oikein tunnu samalta!

Musiikin voima on muuten huikea. Molemmista "taistelulenkeistäni" selvisin vain koska soittimestani tuli jokin niin vetävä kappale, että unohdin väsymyksen ja vain painoin menemään.

Päivä 15. "Car.

Kuvituksena on taas maaliskuun kuvahaasteen otoksia. Tämä viikko on ollut vähän tylsä kuvienkn suhteen, aiheet eivät ole oikein inspiroineet. Mutta olen kyllä iloinen siitä, että olen saanut jokaisen päivän kuvan otettua!

Päivä 16. "Sunglasses"

2 kommenttia:

 1. Kivat haastekuvat ja ensimmäinen noista huokuu oikein historiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikko oli kyllä mulla vähän mielikuvitusköyhä kuvien suhteen. Aika oli kortilla ja ideat sen mukaisia... Mutta jospa tällä viikolla sitten taas keksisi jonkun kivankin idean.

   "Haarukka" kyllä sai oikein miettimään. Että kun se ostettiin oli Suomessa sota...

   Poista

Kiitos kommentistasi!