sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Takatalvi

Yön aikana satanut lumi ei täällä juuri ilahduttanut, joten vuorossa oli laiska sunnuntai ja maaliskuun kuvahaasteen tuotosten purkaminen. Kuvahaaste on ollut mukavaa puuhaa, mutta yllättävän vaativaa. Toisaalta kuvista jää kuitenkin kiva muisto kuluneesta viikosta ja itsensä haastaminen ja uusien juttujen kokeileminen tekee joskus ihan hyvää.


Päivä 18. "Corner of your home"
Kuvassa on lukunurkkani, tai oikeastaan lukukasani... Juoksukirjakin alkaa olla jo ajankohtainen...

Päivä 19. "Funny"
Tämä lööppi tuntui suorastaan ratkiriemukkaalta maanantai-aamun räntäsateessa...


 Päivä 21. "Delicious"
Kotona olivat herkut vähissä, onneksi tämä iloinen kiwi kuitenkin löytyi...

Päivä 22. "Kitchen sink"
Meidän allashan se siinä, tiskien jälkeen tyhjänä.. Pidän tästä haasteesta siksi, että se haastaa katselemaan tavallisia arjen asioita vähän erilaisista näkökulmista. Enpä olisi uskonut että keittiön altaastakin voi löytyä kauneutta!

Päivä 23. "Moon"
Perjantain kuva oli haasteellinen siksi koska a) kuuta ei taivaalla näkynyt ja b) olimme illalla juhlimassa ystävämme menestystä ja päivän kuvaa siis otettiin vasta klo 23... Luovuuden ollessa vähissä yritin tehdä kuun pintaa Baileys-juustokakusta. (Niin, sitäkin alettiin ajan puutteen takia värkkäämään yöllä... Aikataulutukseni voisi olla parempikin...)

Päivä 24. "Animal"
Lauantaina kestittiin mukavaa vierasjoukkoa mutta sitä ennen ehdimme käydä erään lentokoulun avointen ovien päivässä. Sieltä pongasin tämän näköisen linnun, Cirruksen. Melkoisen sulavalinjainen ja yllättävän kevyen näköinen kaunotar. Tapahtumassa päästiin myös kokeilemaan koulutuksessa käytettävää lentosimulaattoria ja sepäs oli hieno! Tuntui todella siltä kuin olisin taivaalla... 

Päivä 25. "Breakfast"
Aamupalaksi nautin suosikkiteetäni lempikupistani. Kuppi on alunperin kulkeutunut kotiimme mieheni mukana mutta olen tainnut omia sen täysin itselleni. Teetä on minusta mukavinta juoda lasisesta kupista, haluan nähdä teen värin.

2 kommenttia:

 1. No aivan mainiot ideat, minulla jämähti toistaiseksi tuohon kuuhun. Mutta sitten keksin jotain korvaavaa toimintaa, saa nähdä kun saan purettua kuvat koneelle. Sinun kuu-kuva sehän on ihan paikallaan =)!
  Minusta kuvahaaste on haastava myös siksi, että sitä täytyy koko ajan niin "suorittaa". Tehtävän kanssa sitoutuu olemaan naimisissa koko kuukauden. Olen vähän kateellinen kuu-kuvallesi: se on niin luova. Lupaan keksiä seuraavaan satsiin jotain luovaa.

  Minusta teetä ei missään nimessä voi juoda lasista, omituinen päähänpinttymä tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuu oli tosiaan tuskaisen vaikea, pähkäilin sitä pitkään. Ja kun koruistakaan ei löytynyt mitään sopivaa, niin oli pakko sortua lavastukseen...

   Suorittaminen on minullakin käynyt mielessä, varsinkin kun silloin perjantai-iltana yritin tuota kuuta häsätä kasaan. Kuukauden tätä haastetta ehkä tekee, mutta kauempaa en ehkä jaksaisi päivittäistä rytmiä. Ei sitä ihan aina jaksaisi olla luova. :D

   Onneksi viimeiset haasteaiheet näyttävät melko helpoilta, luulen että noista saa ainakin jotain aikaiseksi.

   Hih.. Minä rakastan teelasiani, etenkin rooibosia juodessani kun siinä on niin kaunis väri.

   Poista

Kiitos kommentistasi!