lauantai 10. maaliskuuta 2012

Loskaa, loskaa, enemmän loskaa


"5pm"
Ulos ei nyt oikein huvita mennä ja loska ei oikein innosta kuvaamaankaan, siksi täytynee laittaa tänne maaliskuun kuvahaasteen otoksia. Kuvahaaste on ollutkin oikein kiva ja oikeastaan aika kimuranttikin. Viikonloppuna sitä vielä ehtii toteuttamaan itseään, mutta arkena töiden jälkeen aikaa onkin reilusti vähemmän ja ideatkin ovat olleet aika --- noh, väsyneitä.

"Something you wore"
Viikko on ollut aika kiireinen vaikka tuntuu ettei kalenterissa mitään erikoista olekaan ollut. Aloitin treenauksen Naisten kymppiä varten, helpolla ohjelmalla. Koska viime vuonna juoksemisesta ei oikein tullut mitään, lienee juoksukunto heikoissa kantimissa. Tästä on vain yksi suunta - ylöspäin.

"Window"
Tämän viikon ohjelmassa on siis ollut kolme lenkkiä, joista yksi on ns. pitkä lenkki. Tosin tässä vaiheessa ne lenkit eivät todellakaan ole pitkiä, tämän viikon ok on vain 20 minuuttia! Toistaiseksi lenkkeily tapahtuu vain juoksumatolla, ulkona on niin liukasta etten uskalla lähteä kokeilemaan. Jospa se iltapäivälehtien paljon hehkuttama lämpöaalto nyt tulisi ja sulattaisi nuo valkoiset möykyt...

"Red"
Ensi viikolla puuhaa riittääkin vähän enemmän, sain vihdoin ja viimein varattua itselleni kampaaja-ajan ja mies  taas varasi päättäväisesti meille kirpparipöydän. Saadaan siis tehtyä pieni kevätsiivous kaappeihin! En olekaan ennen ollut kirpparilla myymässä joten luvassa on uusi kokemus!

"Loud"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!