keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Mistä olin iloinen tänään, vol 1

Edellisen surkean postauksen jälkeen lienee aika aloittaa uusi postaussarja, nimeltään Mistä olin iloinen tänään, onhan blogin nimi kuitenkin Ilon kautta eikä Masentuneen märinää! Ajatuksena on listata pieniä ilonaiheita ja pyrkiä unohtamaan ne negatiiviset. Here goes...


Iso ilonaihe tiistailta oli tietysti Downton Abbey, joka on eittämättä yksi lempparisarjoistani. Batesin ja Annan tarina tosin otti huolestuttavan käänteen mutta toisaalta entäs Lady Mary ja Matthew? Ihana sarja.

 Glögi piristi ja lämmitti.

Illalla ehdittiin myös leffaan. Kävi tuuri, teattereissa oli superpäivä ja Mission Impossiblen rämistelyt irtosivat muutamaa euroa halvemmalla. Suuri taidenautinto tämä ei ollut, mutta sitä ei lähdetykään hakemaan vaan rentoa aivot narikkaan -viihdettä ja sitä elokuva kyllä tarjosi samoin kuin muutamia näyttäviä kuvakulmia mm. Dubaista. Plussaa oli tietysti Samuli Edelmanin rooli elokuvassa, ensimmäistä kertaa huomasin melkeinpä kannustavani pahiksia, sillä eihän meidän Samulia nyt saa satuttaa. Aika mielenkiintoista muuten että tällä kertaa pääpahis oli ruotsalainen ja kätyrikin alunperin Suomesta. Tätä harvemmin näkee elokuvissa.

Näiden juttujen lisäksi ilahduin myös uutisesta, jossa ilmoitettiin Madonnan kesäisestä Helsingin konsertista. Sticky and Sweet -kiertue tuli aikanaan nähtyä, nyt täytynee katsoa josko onnetar suosisi taas siinä arvonnassa jota lippujen ostamiseksikin kutsutaan.

2 kommenttia:

 1. Downton Abbey on viikon kohokohta ehdottomasti! Muistutan jo edellisenä iltana tai viimeistään aamulla perhettäni että "tänään sitten tulee... " johon Teinielli muistaa vastata "Tänään sitten tulee Skins". Kummallekin jotain. Kamalaa ajatella, että Abbey loppuu joskus =(.
  Tämä sinun ilon aiheiden luettelu on ehdottomasti kopioimisen arvoinen asia. Haluan tehdä omat ilon aiheet, jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roz, Downton on niin hyvä. Mieskin alkaa vähitellen kiinnostumaan kun selitän sille juonenkäänteet joka tapauksessa. Viimeisin jaksohan olikin taas aivan huima!

   Poista

Kiitos kommentistasi!