torstai 16. helmikuuta 2012

RumaaViikonloppuna minulla oli luvassa harvinaista herkkua kun lähdimme herra Norkun kanssa kuvaamaan. Minusta on kiva kiertää jonkun toisen kanssa kuvaamassa, silloin tulee löytäneeksi ihan uudenlaisia kuvakohteitakin. Lumiset maisemat alkoivat jo vähän kyllästyttää, kaipaisin taas värejä elämään! Kun valokin oli mitä oli, tuli kuvien tunnelmaksi vähän ...ruma. Joskus näinkin.

Viime viikot ovat kyllä koetelleet kovasti positiivisuuttani, inhoan kerrospukeutumista, sähköistä tukkaa ja kuivaa ihoa. Ja kylmää, tuiskuttavaa lunta ja valon puutetta. Lohduttaudun sillä että kevät on jopa päivä lähempänä, jokainen päivä taittaa talven selkää pikkuisen. Kyllä se tulee sieltä...

Onneksi kevättä odotellessa on luvassa tosi kivoja juttuja. Ensi viikolla olemme menossa viettämään perinteistä tyttöjen talviviikonloppua Tallinnaan, mökkeilyn sijaan luvassa on pientä luksustelua, venäläistä ruokaa (blinejä, ah!) ja spa-hoitoja. Niin ja tietysti hyvien ystävien näkemistä ja shoppailua ja juoruilua! Voin tuskin odottaa!

Kirjastosta olen kantanut selkä vääränä lukemista kotiin, jostain syystä melkein kaikki kirjat ovat kaukomaiden seikkailuja, miksiköhän?! ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!