sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkaspäiviä


On ilmoja pidellyt! Valokuvaus, tai ulkoilmaelämä noin yleensäkin, on tällä viikolla kärsinyt paukkupakkasista. Tiedän, että säät ovat pitkälti pukeutumiskysymys, mutta kun se naamakin jäätyy... Selkeätä plussaa on kuitenkin se, että päivät ovat jo selkeästi pidempiä ja työläinenkin näkee jo valoa, ainakin vilaukselta. Lauantaina kuitenkin pakkasin muutaman kerroksen vaatetta päälleni ja lähdin tallustelemaan kameran kanssa. Kaunista oli, mutta jatkuva pakkaslumen pyrytys pakotti pitämään kameran enimmän ajan laukussa. Niistä muutamista kuvista tuli kuitenkin hennon puuterinpinkkejä.

Tänään ollaan nukuttu päikkäreitä, nautittu Runebergin tortuista ja odotellaan vaalien tulosiltaa - jännittävää! Ensi viikolla vuorossa olisi sitten ainakin Lainan päivä, eli kirjastojen juhlapäivä. Minusta Suomen kirjastolaitos on sen verran hieno että sitä sietääkin juhlia! Löysin myös Helsinki Design Capital 2012 -vuoteen liittyvän kiinnostavan valokuvauskilpailun, johon ainakin haluaisin ehtiä osallistua...
2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, mua niin riepoo tämä sairastaminen, kun on hienot auringonlaskut ja valot jääneet kuvaamatta, kun ei ole voinut nokkaansa ulos laittaa ja täällä vielä on tuo tuulikin aikamoinen, huh. Nyt onneksi lämpimämpää, mutta sairastelu jatkuu, arggh. Kaikkea hyvää sinun alkavaan viikoosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarppu, sairastaminen on ... noh, hermoja raastavaa. Kun tekisi mieli tehdä sitä sun tätä ja tauti vaan kiusaa. Koita nyt malttaa potea, kyllä kuvattavaa vielä riittää!

      Poista

Kiitos kommentistasi!