torstai 23. helmikuuta 2012

Viikonloppua


Viime viikonloppua vietettiin näissä tunnelmissa, käytiin keilaamassa. Olen itse käynyt vain muutaman kerran joten saldokin oli sen mukainen, 155 pistettä muun seurueen noustessa ihan eri lukuihin. Tappio ei kyllä oikeastaan haitannut, oli vain kivaa olla "heittelemässä" ja iloita jokaisesta keilasta jonka sattuu kaatamaan. Tyyli oli aika pitkälti "give it all you got", heiton viimeisteli useamman kerran pyllähdys. Antaumuksella mentiin!

Tänä viikonloppuna ollaankin sitten ihan toisenlaisissa fiiliksissä, vuorossa olisi nimittäin tyttöjen hemmotteluviikonloppu, joka tuleekin tällä kertaa juuri oikeaan saumaan. Lepo, pieni luksus ja hyvä juoruiluseura on juuri sitä mitä nyt tarvitaan! Suuntana on etelä (Tallinna) ja sieltä kiva hotelli. Varauksessa on pöytä venäläisessä ravintolassa (blinejä!) ja hemmotteluhoitoja kauneushoitolassa. Siihen päälle vielä hitunen shoppailua... Ah!Hyvää viikonloppua kaikille! Hölläilkää! ;-)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin hyvältä tuo viikonloppusuunnitelmasi :) Mukavaa hölläilyä sinullekin, ja pidetään rento ote myös ensi viikolla eikös joo ;-)
    PS Ja onpas kivoja keilailukuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!