lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kirppiskasaa


Olen koko lauantai-aamun myllännyt kaappeja ja löytänyt aikamoisen kasan tavaraa huomiselle Jäähallin kirppikselle. Melkoinen muistojen mylläkkä tämä aamu on ollut, toiset vaatteet vain tuovat mieleen rakkaita ihmisiä, tilanteita. Ihan kaikesta en pystynyt luopumaan, mutta siitäkin huolimatta kaapissa on nyt jokunen tyhjä hylly! Myyntiin lähti vaatteita, laukkuja ja kenkiä mutta myös pari lautapeliä, maljakkoa ja kasa kirjoja.

En ole ennen ollut kirppiksellä myymässä, joten edessä on uusi kokemus! Toivottavasti positiiviinen sellainen... Sitä ennen luvassa on kuitenkin zakuska-buffett hyvien ystävien seurassa...2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut vain yhden kerran kirpparipöytä ja se oli kyllä antoisa kokemus. Rahallisesti nyt ei niin ruhtinaallisesti mennyt, voiton puolelle toki jonkin verran jäätiin, mutta parasta oli kun pääsi tavarasta kunniallisesti eroon. Ei tarvinnut heittää roskikseen ja tuntui hyvältä ajatella, että joku todella haluaa ja hyötyy myymästäni tavarasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täälläkin. Ruhtinaallisia voittoja ei tehty, mutta kaappiin ainakin tuli tyhjää tilaa ja sekin on yllättävän arvokas juttu! Kokemus oli ihan kiva, voisin mennä uudelleenkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!