lauantai 13. kesäkuuta 2015

Leffassa: Jurassic World (2015)

Perjantaina matkattiin jälleen elokuviin - valinta oli tällä kertaa herra Norkun joka fanittaa Jurassic Park -elokuvia joten käsky kävi varata liput Jurassic Worldiin. Odotukset 3d-dinojen suhteen olivat korkealla ja herra pitikin elokuvasta kovasti, kun taas itse en innostunut niin kovasti. Elokuvan paras juttu ovat tietysti dinosaurukset joiden kanssa ollaankin onnistuttu hienosti ja actionia piisaa muutenkin ihan kiitettävästi - tylsää ei kahdessa tunnissa todellakaan ehtinyt tulla. Jurassic World voisi jopa kiinnostaa ihan matkakohteenakin - olettaen että voisin olla varma ettei Tyrannosaurus tee allekirjoittaneesta Norkkuburgeria!

Mutta itse mussutan seuraavista jutuista:
  • elokuvan henkilöt jäävät melkeinpä latteammiksi kuin dinosaurukset, mm. Bryce Dallas Howardin esittämä sankaritar jää kovin tylsäksi ja harmittelin myös ettei loistava Vincent D'Onofrio saanut monipuolisempaa roolia esitettäväkseen.
  • lukuunottamatta Chris Prattin sankaria kaikista muista (aikuis)näyttelijöistä on vaikeaa pitää.
Ihmetykset:
  • sankaritar juoksentelee koko elokuvan ajan dinoja karkuun korkokengissä mm. metsässä ja allekirjoittanutta kiinnostaisi tietää mistä moisia kenkiä löytää. Itseltäni onnistuu vain pikaspurtti bussille, kyseenalaisella vauhdilla.
  • erikoista kyllä, sankarittaren vaatteet repeytyvät ja likaantuvat kovasti elokuvan edetessä, miesnäyttelijöiden vaatetuksen ollessa edelleen loistokunnossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!