maanantai 22. kesäkuuta 2015

Viikon 25 parhaat hetket

Viikosta 25 jäi parhaiten mieleen kolme asiaa: kiire, kaverit ja nukkuminen. Juhannusviikot kun näkyvät työssäni pienimuotoisena työtsunamina joka on seurausta siitä, että kollegani ovat valmistautumassa lomallelähtöön ja siivoavat työpöytiään. Nyt vuorossa on jokunen viikko lähes autiolla toimistolla, ihmetellen outoja juttuja kesälomasta haaveillen. Sekin on toki tulossa, mutta vasta heinäkuun lopulla. Ja voi pojat, miten pitkältä ajalta kuukausi juuri nyt tuntuukaan!!

Viikkoon mahtui myös mahtihetkiä kavereiden kanssa: kävimme porukalla ostamassa Vanhalla ylioppilastalolla sijaitsevasta Magnumin luksusjätskibaarista kustomoidut jätskit, jotka olivat kieltämättä aika makoisia. Minun (ja näemmä aika monen muunkin) valinta oli valkosulkaajätski mansikkalastuilla, pähkinöillä ja vaahtokarkeilla.

Juhannuspäivän kaverimuisto onkin sitten märempää sorttia. Tarkoitus oli nimittäin kuntoilla ja reippaina likkoina mietimme että pikkusade ei haittaa. "Ei se metsässä niin kovasti tunnu". "tää varmaan loppuu ihan kohta". Ei loppunut. Viimeiset pari kilometriä, veden tippuessa lippiksestä kuin räystäältä, pohdiskeltiin olivatko urheilutakit jo täysin läpimärkiä vai vain osittain. Mutta silti, meillä oli kivaa. Kaverit - niiden kanssa kastuminenkin on hauskaa.

Juhannuksen kovin sana olikin rentoilu ja nukkuminen. Otimme iisisti, latasimme akkuja ja teimme kivoja juttuja. Tähän liittyen löysin (myöhäisherännäisenä) Mr. Selfridges -sarjan johon koukutuin heti. Kelpo näyttelijäkaarti (nimiosaa esittää mainio Jeremy Piven), komea puvustus ja lavastus ja kelpo juoni - historiallisen draaman ystävät, tsekatkaa tämä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!