maanantai 1. kesäkuuta 2015

Viikon 22 parhaat

Viikko on mennyt hurahtaen, töissä ja kotona on piisannut kiitettävästi vauhtia ja muutamana aamuna on ollut suorastaan zombie-olo kun uni ei ole yöllä maittanut.

1. Uusi tukka

Bye-bye ikuinen ponnari, tervetuloa tuulessa liehuvat kutrit! On jännää huomata kuinka niinkin pieni asia kuin kampaajalla käynti antaa tuntee uudistumisesta ja uutta energiaa. Muutos ei (tälläkään kertaa) ollut radikaali mutta silti huomaan siveleväni uusia lyhyempiä kutreja onnellisena. Saattaapa olla että olen löytänyt itselleni vihdoinkin uuden luottokampaajan!

2. Vanhojen työkavereiden tapaaminen

Tiistaina tapasin reilun viiden vuoden takaisia työkavereita Juttutuvassa. Oli ihanaa ja outoa. Oli kuin ei koskaan olisi oltukaan erossa, mutta silti (luonnollisestikin) kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, muutama oli ehtinyt eläkkeellekin. Samalla tajusin myös sen kuinka onnekas olen löydettyäni mahtavia työystäviä sekä entisestä että nykyisestä paikastani. Kiitos tyypit, että olet olemassa!

3.  Pihalaatoitus

Vihdoinkin! Kiitos herra Norkun reippaan työn, etupihan iso mutainen kuoppa on poissa ja tilalla on siisti laatoitus ja piha on yht'äkkiä muuttunut pikkuisen isommaksi.

4.  Sunnuntairetki Nuuksioon

Meillä toimitaan usein sumealla logiikalla. Sunnuntain suunnitelmana oli alunperin "joku kiva brunssi" mutta koska mieleen ei tullut mitään sopivaa paikkaa, päädyimme lähtemään eväsleipien kanssa Nuuksion kansallispuistoon - melkein sama juttu! "Ravintolalla" on hulppeat puitteet, tuulen suhina ja lintujen liverrys olivat mainiota taustamusiikkia. Plussaa annan kuntojumpasta, jyrkissa nousuissa saa tehdä jo ihan mukavasti työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!