maanantai 15. kesäkuuta 2015

Viikon 24 parhaat hetket

Viime viikolla alkoi vihdoin tuntua kesältä, siis ulkona tarkeni joinain päivinä ihan ilman takkiakin. Jipii! Tällä viikolla iloitsimme ainakin seuraavista:

1. uusia ravintolatuttavuuksia

Kävimme työporukan kanssa illastamassa El Grecossa (Ludviginkatu 3, Helsinki) ja ruoka oli oikein maittavaa. Grillilammas oli maistuvaista ja erikoisesti pidin kreikkalaisesta jugurtista ja hunajasta koostuvasta jälkkäristäni jonka söin oikein hitaasti ja hartaasti.

2. työkaverit, jotka lahjoittavat säkillisen raparperia

Kyllä vain, tämmöinen onnenpotku on osunut kohdalleni ja raahasin töistä kotiin säkillisen raparperia. Parhautta! Ensimmäiset kiisselit on keitelty ja hyvää on.

3 . kesä tulee!

Viikonloppuna alkoi jo tuntua kesältä ja vaikken vielä uskaltautunutkaan uimaan, piti kesävarpaita kuitenkin jo uittaa vähän. (Valitettavasti lämpö loppui heti seuraavana päivänä mutta olihan se kivaa niin kauan kuin kesti. )

3. laiska sunnuntai

Joskus on paikallaan pitää laiska sunnuntai ja vain vetelehtiä ja kiitos luontoäidin järjestämän sadepäivän, tuli rentouduttua. Herra Norkku uppoutui Prison Breakiin, minuun kolahti Outlander. Ei siivoamista tai mitään pakollista tekemistä. Vain sateen ropinan kuuntelua ja viihdettä.

4. Outlander-sarja

Pääsin vihdoinkin tänne asti digiboksin siivousurakassani ja onpa muuten mahtava sarja! Etenkin sarjan tunnusmusiikki on sydämeenkäyvän upea. (Pitäisikin ehkä joskus matkustaa Skotlantiin. Tai ainakin lukea tämä Gabaldonin kirjasarja. Tai molemmat.) Ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!