tiistai 18. syyskuuta 2012

Joutsen, kotka, linnunpesä ja sammakko

Tänään lähdin taas hakemaan notkeutta ja mielenrauhaa BodyBalance-tunnilta. Tiesinhän minä sen, että kun ei aikoihin venytellyt, voi tunti tuntua pikkuisen raskaammalta. Jännittikin, uusi sali ja kaikki.

Vahingossa satuin aloittamaan kokeiluni hyvässä rakosessa, ohjelma oli juuri vaihtunut ja kaikki muutenkin vasta opettelivat uusia kuvioita. Ihan samalta viivalta emme kuitenkaan näemmä aloittaneet, se tuli selväksi varsin pian kun aloimme vääntäytymään aurinkotervehdyksiin ja sotureihin ja viimeistään tasapaino-harjoitus, vanha viholliseni, otti luulot pois tältä rouvalta. Lentokonetta muistuttavassa asennossa ohjaaja pyysi meitä kuvittelemaan kuinka tasapainottelisimme kahvikuppia selkämme päällä. Tasapainottelu laittoi jalkojeni lihakset huutamaan ja luulen että se kuvitteellinen kuppi oli pudonnut jo aikoja sitten.

Tunnin aikana tein tuttavuutta niin joutsenen, kotkan kuin sammakkoonkin. Lintua ja linnunpesääkin yritin, mutta ne jäivät vielä tulevien kertojen haasteiksi. Fiilis tunnin jälkeen oli yllättävän voipunut ja vapiseva, mutta ehdottomasti positiivinen sellainen. Tuntui että jotain oli ihan tehtykin ja että ne vahvempi ja notkeampi kroppakin odottaa jossain tuolla tulevaisuudessa. Tätä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!