Pöytään tuli luumujen ja viinirypäleiden lisäksi myös leipäjuustoa ja useamman sorttista voileipäainesta, tein mm. yrttisestä tuorejuustosta ja tonnikalasta leivälle tahnan. Juomina tarjoiltiina rooibosia ja tuoremehua. Avasin verhot ja päästin aamuauringon sisään keittiöön ja hipsin herättelemään unikekoa.
Yllätys osoittautui mieleiseksi. Mieheni yleensä laittaa meillä ruoan ja oli siksi mielissään kun sai kerrankin itse istua valmiiseen ja kukkuraiseen pöytään. Herkuista crostinit taisivat olla se paras juttu, ainakin siitä päätellen kuinka nopeasti palaset lautaselta katosivat. Näin jälkikäteen ajatelleen ruokaa kyllä tuli varattua ihan armeijan tarpeisiin, mutta kerrankos sitä kultaansa hemmottelee!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!