perjantai 7. syyskuuta 2012

Syyskuun kuvahaaste, part 1

Elokuun rentous tuli ja meni ja jäljelle jäi hurja kiire. Jokunen viikko ollaan menty vallan hurjaa tahtia ja flunssat sun muut ovat olleet oma tylsä lisänsä. Liikuntaputki on ollut olematon ja tässä vaiheessa se alkaa jo ärsyttämään ja ahdistamaan, siispä yritän tehdä uusia suunnitelmia ja keksiä mistä kadonnut motivaatio oikein löytyisi.

Samalla tylsistyneellä tiellä ollaan myös valokuvauksen suhteen, siispä Teemakuvaus-ryhmä aloitti päivittäisen kuvahaasteen, aiheet löytyvät täältä.


Päivä 1. "Me, now"
Viime lauantaina olin flunssassa joten omakuvan ottaminen ei oikein innostanut. Totta puhuen aika kului kivasti sängyssä kirjan ja nenäliinapaketin kanssa.


Päivä 2. "Father"
Sunnuntaina isäni kävi meillä iltateellä.

Päivä 3. "Far away"
Taivas se vaan korkea!


Päivä 4. "In my postbox"
Olipa tylsä päivä, ei edes postia. (Mutta eipä ollut laskujakaan!)

Päivä 5. "Bright"
Aurinkokin paistaa. Tykkään.

Päivä 6. "Everyday"
Tästä tassuttelen ohi jokainen päivä. Vähän mielikuvituksetonta ehkä mutta maisema on kuitenkin kaunis. Syksy alkaa jo maalata vehreää maisemaa ihanilla sävyillä.

Päivä 7. "Natural"
Vähän mielikuvitukseton on tämäkin kuva. Puukulhot löysimme Kierrätyskeskuksesta pikkurahalla ja pienen kunnostuksen ja öljyämisen jälkeen lopputulos oli näin kaunis. Luontoäidin omat materiaalit ovat ihania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!