lauantai 22. syyskuuta 2012

Syyskuun kuvahaaste, part 3


No onpahan ollut viikko! Aloitin liikuntaputken vain laittaakseni sen taas tauolle - ärsytys! Viikko on mennyt sairastaessa, sillä silmäni tulehtui ja akillesjännekin kipuilee aika ärhäkästi. Loppuviikon ajan olen siis lätrännyt silmägeelin kanssa ja näyttänyt erityisen viehkeältä punaisine silmineni. Suunnitelmissani oli aloittaa juoksukoulu ensi viikolla, mutta nyt kun ylämäen kävelykin tuntuu jo pahalta, pelkään että se ajatus on unohdettava. Sääli että kurssi on jo maksettu...

Näissä tunnelmissa siis mennään kohti viikonloppua, ehkä aurinko alkaa paistaa minunkin risukasaani!

Päivä 15. "The first thing you see"
Ensimmäinen vilaus omasta kotitiestämme.


Päivä 16. "Strange"
Käytiin pyörimässä Habitaressa ja sieltähän toki löytyi montakin omituista juttua, mutta tämä lamppu vei voiton. Messuilta ei hirveästi uusia ihanuuksia löytynyt, olimme porukassa hiukan pettyneitä tämän vuoden antiin.

Päivä 17. "In my fridge"
Itse tehtyä omenasosetta. Tein ihan ekaa kertaa, innostuin kotirouvailemaan. 

Päivä 18. "Price"
Rakastan telkussa tällä hetkellä pyörivää Konttori-sarjaa ja erityisesti toimiston hölmöä pomoa, Steve Carrellin esittämää Michael Scottia. Can't put a price on laughs!

Päivä 19. "Underneath"
Jossain täällä alla on ihan nätti silmä. Kuvan laatu on mitä on, koska oloni oli lievästi sanottuna karmea silmäsäryn ja siitä aiheutuneen päänsäryn takia. :(

Päivä 20. "Man made"
Torstaiaamuna minua hemmoteltiin toisella aamiaisella, tieni siis vei Suomen Elokuvasäätiölle heti aamusta. Ja (man made) Mantahan siellä tietysti taas hurmasi. Muistaakseni Mantan sijoitteluun liittyy ihan tarinakin. Käsittääkseni taiteilija riitaantui erään liikemiehen kanssa, jonka talo oli aukion laidalla. Siispä hän käänsi Manta pyllistämään miehelle.

Mitä luulette, paistaako aurinko risukasaankin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!