lauantai 15. syyskuuta 2012

Syyskuun kuvahaaste, part 2

Kuvahaasteen teko senkun jatkuu. Välillä on kuvaaminen on ollut vaikeaakin, mikä varmaan näkyykin kuvista. On ollut kiirettä, harmia ja väsymystä eikä silloin aika oikein luovuus luista. Mutta silloinkin kun ei luista, on minusta tärkeää yrittää. Siispä olen kuitenkin huitonut uskollisesti kamerani kanssa, joskus inspiraatio iskee, joskus ei. Pidän silti tästä haasteesta jo siksikin että saan sen kautta tallennettua päivittäistä elämää, pieniä hetkiä.

Päivä 8. "At Night"
Tässä kohdin luovuus loppui kesken, kuvassa on öinen näkymä.

Päivä 9. "Something you do at weekends"
Tämä kuva ehtikin vilahtaa blogissani - sunnuntaibrunssihan se siinä. Viikonloppuisin minä yritän kokkailla tai leipoa, onhan silloin enemmän aikaa ja virtaa. Näin notkuvia pöytiä meillä tosin harvemmin nähdään mutta kerrankos sitä kultaansa hemmottelee!

Päivä 10. "Black + White"
Tässä taas yksi vähäisen inspiksen kuva. Kuvassa olevat kirjaimet jäivät blogissakin vilahtaneessa ovikyltin askarteluprojektista. Kyltti on jo paikallaan toivottamassa tulijoita tervetulleeksi ja nyt olisikin kiva keksiä jotain käyttöä lopuille kirjaimille. 
 

Päivä 11. "Hero"
Tämä kuvauspäivä sattui ihanalle pienelle intiaaninkesän poikalle. Aurinko lämmitti ihanasti ja kun valo oli kaunis, oli ihan pakko lähteä ulos. Alunperin kuvausideanani oli "olen oman elämäni sankari", mutta eksyin auringonkukkapelloille kuljeksimaan ja nehän veivät mukaan. Iltavalo oli upea ja sieltä löytyi ajatus tämän kuvan taakse. Auringonkukka iltavalossa kun jotenkin muistutti näytelmän sankaria joka on juuri astumassa parrasvaloihin. Joo, myönnetään, tässä liikutaan "laatikon" ulkopuolella, mutta eikös se joskus ole ihan hyväksikin?!

Päivä 12. "Together"
Todays cocktail is painkiller together with vitamins...
Voihan harmin paikka. Rasitusvamma pisti lupaavasti alkaneen juoksuharrastuksen tauolle viikon ajaksi. Mieli oli paha ja harmitti. Lääkärin määräyksestä nautittavaksi tuli tulehduskipulääkekuuri. Siksi romanttisen oloinen aihekin muuttui vähän toisenlaiseksi. Toteutuskin voisi olla parempi mutta...


Päivä 13. "Table"
Tässä on taas luovuuden juhlaa. Työpöytäni. Pidän väreistä ja hassuttelusta - se taitaa näkyä tästäkin.

Päivä 14. "Favourite"
Perjantaina alkoi tehdä mieli karkkia, joten hipsimme porukalla ostamaan alakerran kahviosta Turkinpippureita. Ne ovat lemppareitani vaikka kitalaki meneekin rikki. ;-)

Ja ei kun uutta kuvaamaan!

2 kommenttia:

  1. Turkinpippurit on iiiiihania!!! Ja kyllä, kitalaki niistä menee rikki, mutta hällä väliä =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, jotkut päivät vain vaativat salmiakkia. Sitten herkutellaan kitalaen rikki menemiseen saakka ja vielä kerta kiellon päälle. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!