lauantai 28. huhtikuuta 2012

Siivouspäivä

 Huhtikuu on melkoinen kuukausi, sairastelut ja ihan vaan kiire verottivat aika paljon energiaa ja se näkyi täälläkin. Kuvaamaan en jaksanut lähteä useinkaan ja aina ei jaksa blogissa vänistä siitä kuinka kurjaa on. Nyt sairastelu ehkä alkaa olla mennyttä, lenkkikausi alkamassa ja olo senkun paranee.

Auringonpaiste antoi tänään ihanasti virtaa ja päätettiin pistää pystyyn kevätsiivous! Työtähän tietysti piisasi mutta yllättävää kyllä, se tuntui hyvältä. Nähdä oman kädenjäljen tulos, tehdä puhdasta ja raikasta, keväistä. Mietin että ikkunanpesussa, tai siivouksessa yleensäkin, on jotain terapeuttista. Se tunne kun saa pestä talven tomun ja lian pois ja tilalle tulee jotakin puhdasta ja kirkasta - ah!

Siivouksen jälkeen hoidin vielä pihaa kuntoon - istutin kaksi alppiruusua ja laitoin yrttejä itämään. Niiden kasvua on kiva seurailla, toivottavasti saadaan kesäksi tuoreita mausteita ihan omasta pihasta!

Näin puhdasta tuli!

Pois vanhat pölyt, tervetuloa raikkaus!
Siivooja sanoo hei!


2 kommenttia:

  1. Onnet siistiin kotiin! Aurinko todellakin antoi virtaa. Täälläkin on nyt parveke laseineen ihan toisen näköinen. Asunto sisältä on vielä siivoamatta, mutta vähitellen... ja todellakin. Siivoamisesta tuli hyvä mieli eikä se eilen tuntunut lainkaan työläältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku henkinen juttu tässä kyllä oli, selkeästi tuntui hyvältä siivota ja tuulettaa pois talvi ja tehdä tilaa keväälle. Ja nyt on hyvä mieli kun kotona näyttää niin kivalta (ja selkä on jumissa).

      Poista

Kiitos kommentistasi!