sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Nollasta viiteen, viikot 3 & 4

Viime viikot ovat menneet kuin siivillä, jäi siksi kolmannen treeniviikon postauskin rästiin... Vappu sotki pään ja aikataulutkin. Piti leipoa mm. elämäni rumin kakku, josta en taida kehdata tänne edes laittaa kuviakaan.

Juoksumielessä viikot ovat olleet vaihtelevia. Mukaan on mahtanut pettymyksen tunteita ja hammas irvessä väkisin vetämistä mutta myös ilon ja onnistumisen elämyksiä. Luulen että minulle sopii ohjelma-muodossa tekeminen, sillä pidän listoista yleensäkin ja koen tärkeäksi sen, että saan suoritettua kaiken listalla olevan. Listan tavoitteet ovat selkeät ja konkreettiset, en siis voi haihatella tai "kuvitella" toimineeni oikein, lepsuilulle ei ole sijaa sillä lista ei tunne armoa. Ainakaan minun mielessäni.

Viikko 3
Maanantai 40 min. 4 x 5 minuutin juoksuvetoja
Keskiviikko 40 min. 2 x 8 minuuttia ja 2 x 4 minuuttia juoksuvetoja
Torstai lihaskunto
Lauantai 40 minuuttia 2 x 10 minuuttia ja 1 x 5 minuuttia juoksuvetoja

Viikko 4
Maanantai 45 minuuttia "pyramidiharjoitus", jossa parin minuutin kävelyllä tauotettuna juostaan ensin 15 min, sitten 5 minuuttia ja lopuksi 5 minuuttia.
Keskiviikko lihaskunto
Perjantai 3 x 10 minuutin juoksuvedot
Lauantai 45 minuuttia "pyramidiharjoitus", jossa parin minuutin kävelyllä tauotettuna juostaan ensin 20 min, sitten 10 minuuttia ja lopuksi 5 minuuttia.

Ensi viikolla pitäisi siis käydä kokeilemassa pystynkö kintullani lönkyttelemään jo viisi kilometriä. Lönkytteleminen nimittäin lienee rehellisin termi vauhdilleni, mutta tällä hetkellä olen iloinen siitä, että jalkani kestää jo sen. Kuntoutumisprojektissani on ollut monia hetkiä, joissa on ollut pakko nöyrtyä, kun yht´äkkiä ei vaan pysty. Mutta sitkeästi ja omaa kroppaa kuunnellen tästä selvitään ja varsinkin viimeisen harjoituksen onnistuminen sai aikaan loistavat fiilikset. I can do it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!