torstai 22. joulukuuta 2011

Varaushauskaa

Kyllä mulla aina sattuukin näiden hotellivarausten kanssa... Berliinin hotellin kanssahan oli vähän säätöä ja sama meno näyttää nyt jatkuvan Lontoon kanssa.

Mehän siis lunastimme tuon matkan kaverilta, joka ei päässytkään matkaan. Ystävämme meilasi hotelliin ja ilmoitti nimenvaihdoksesta ja nämä puolestaan meilasivat takaisin ja ilmoitti asian olevan ok. Kävin viime viikolla kurkkimassa varauksen tietoja netissä ja huomasin että nettivarauksessa on edelleen ystäväni tiedot. Olisihan se kuitenkin kiva että hotellivarauksemme löytyisi vielä tammikuussakin kun olemme paikan päällä...

Meilasin asiasta eikä mitään tapahtunut. Pyysin siis miestä soittamaan hotelliin, koska Berliinistä viisastuneena tiesin että se lienee varmin tapa saada jotain tapahtumaan. Mies siis soitti ja sepusti asian. Ja tänään ystäväni forwardoi meille uuden hotellivarauksemme, joka oli edelleenkin lähetetty hänen sähköpostiosoitteeseensa. Miehen nimen olivat saaneet jo oikein, osoitetiedot olivat edelleen ystäväni ja varaajan sukupuolikin oli edelleen nainen... Mies oli tästä melko harmissaan, koska kuulemma oli tavannut kolmasti sähköpostiosoitteensa kyseiselle henkilölle.

Onneksi meillä kuitenkin on nyt oikea nimi sentään tuossa varauksessa, sen luulisin riittävän. :D


3 kommenttia:

  1. Kannattaa varmaan varmuudeksi ottaa niistä sähköpostivarauksista printti mukaan. Niin ei ainakaan tule ongelmia. :) Näille vaikka tavaa miljoona kertaa nimensä, ei ne sitä silti oikein saa :D

    VastaaPoista
  2. Elegia, printin otan mukaan ehdottomasti. Ei mun nimi mene edes Suomessa aina oikein, saati sitten ulkomailla... Tärkeintä on että saatiin se varausdokumentti nyt oikealla nimellä. Huvittaa vaan kun meillä on aina näissä tätä säätöä, mutta kai lomaan pitää liittyä aina jotain pikku seikkailua?

    VastaaPoista
  3. TUnnelmallista ja rauhaisaa joulunaikaa sinulle ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!