maanantai 6. helmikuuta 2012

Huomenna on päivä uus

Tänään ei ole hyvä päivä. Jos aloitan ihan pienimmistä asioista, uuden takin vetoketju hajosi niin etten ollut saada koko takkia päältä pois. Olikin varmaan mielenkiintoinen näky kun meikäläinen yrittää vessassa kiemmurrella suljetusta takista ulos alakautta. Tähän tarinaan liittyy myös sellainen hana, joka käynnistyy automaattisesti ja pian märkä takki... Hulvattoman hauskaa. :(

Muista päivän kohokohdista mainittakoon iso hämähäkki ja laskunmaksu. Luulen että loppupäiväksi linnoittauden löhötuoliini kaakaomukin kanssa. Huomenna on päivä uus.

2 kommenttia:

  1. Voi äh, näitä päiviä varmaan aina silloin tällöin tulee meille kaikille. Silloin kaikki vaan tasaisesti tuntuu menevän poskelleen. Toisaalta tuo kaakaokuppisuunnitelmasi kuulostaa houkuttelevalta, toivottavasti se toteutui ja olosi koheni! Parempaa huomista sinulle, uusi päivä on aina uusi mahdollisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä, joskus sitä ei näemmä vaan voi onnistua. Olen tullut siihen tulokseen että silloin on parempi ihan suosiolla vaan olla ja vähän hoivailla sitä kolhittua ihmisraasua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!