keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hemmotteluviikonloppu Tallinnassa, päivä 2

Sunnuntain ohjelmassa oli rauhallinen aamupala ja kauneushoitoja. Aamupala nautittiin Tsaikovski-ravintolan tiloissa, jotka olivat todella miellyttävät. Aamiainen oli maukas, hotellien perussettiä ilman suurempia yllätyksiä. Iso plussa kuitenkin kauniista asioista ja mielettömän hyvästä bergamottiteestä. Sitä tuli juotua useampikin kupponen!

Telegraaf-hotellissa toimii Elemis Spa, johon meillä oli varattuna ajat. Span yhteydessä on myös uima-allas ja saunatiloja, joita ei kuitenkaan tällä kertaa tullut testattua. Minulle oli varattuna tunnin hieronta. Suhtaudun vähän empiväisesti kauneushoitoloiden hierontoihin, sillä joskus olen saanut niissä lähinnä miellyttävää sivelyä. Tällä kertaa hoito oli kuitenkin oikein hyvä, hoitaja osasi hieroa napakasti mutta silti rentouttavasti. Hieronnan päätteeksi olin lähes unessa - ihanan rentouttavaa!

Rentouksen jälkeen suuntasimme vielä kaupoille, tällä kertaa Viru-keskuksen lähistölle. Osa seurueesta teki löytöjä, osa ei. Ne täydelliset juhlakengät jäivät puuttumaan, mutta sen sijaan lämpimät ja vettäpitävät saappaat löytyivät aleista. Herkkuja kotiinviemisiksi ostimme Kaubamajan ruokaosastolta.

Laivaristeily olikin sitten melkoinen paluu arken rennon luksustelun jälkeen. Laiva oli tupaten täynnä väkeä ja juuri mihinkään ravintoloista ei mahtunut istumaan. Ainoa vapaa pöytä löytyi a la carte-ravintolassa jossa kyllä sitten olikin mukavaa istua vähän väljemmin ja nauttia vähän tuoreemman näköisestä ruoasta...

3 kommenttia:

 1. Kuullostipa ihanalta tavalta viettää viikonvaihde. Varsinkin se hieronta-osuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä tosi ihanaa rentoutusta! Suosittelen jokaiselle pientä itsensä hemmottelua aina silloin tällöin!

   Poista
 2. Kylläpä teillä on ollut ihana matka :) Tallinna on kyllä kiva paikka, hyviä vinkkejä näissä sinun matkakertomuksissasi, kiitos niistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!