tiistai 28. helmikuuta 2012

Uusia projekteja

Helmikuu lähentelee loppuaan (onneksi!) ja kevät on koko ajan lähempänä (onneksi!). Kevään tulon huomaan jo siitäkin, että talven horroksen jälkeen alkaa taas tehdä mieli aloittaa projekteja, tehdä jotain uutta ja aktivoitua. Muutama uusi juoni onkin jo kehitteillä...

Ihan ensimmäinen on ihan pieni juttu, maaliskuulle on nimittäin kehitteillä päivittäinen kuvahaaste. Haasteen säännöt näkyvät viereisessä kuvassa, ajatuksena on ottaa yksi kuva päivässä, kukin kuvan aihe on ennalta määrätty. Maaliskuun ensimmäisenä esimerkiksi kuvataan aihetta "Up". Aihetta saa tulkita mielensä mukaan ja aiheet ovat melko helppoja, joten kiireinen voi halutessaan mennä yli siitä mistä aita on matalin... Kaikki mukaan!

Toinen haaste onkin sitten vähän vaativampi, ilmoittauduin Naisten kympille. Olen ollut kerran mukana ja tapahtuma oli oikein hauska, liikuntaa vähän erilaisella tavalla ja mukavassa porukassa. Saanpa samalla tästä itselleni kannustimen kevään liikuntaa varten!

Blogin ulkonäkökin muuttui, kokeilen Dynamic Viewsiä. Kaunis se on, mutta joitakin juttuja, kuten blogislistaa, jäin vielä kaipaamaan. Pikkuhiljaa... Niin ja siitä Tallinnan reissusta lupaan näpytellä tarinaa piakkoin...


3 kommenttia:

 1. Tuollainen kuvahaaste kuulostaa jännältä. Onko jossain alkuperäinen haasteblogi tms? Pitääkö ilmoittaa osallistumisesta jne, sääntöjä? En ehkä jaksaisi noin intensiivistä sitoutumista muutenkaan, mutta vielähän tässä on aikaa miettiä (vaikka kuinka pitkään =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin tämän alunperin Facebookista, mutta pieni guugellus paljastaa että haasteblogi on täällä http://www.fatmumslim.com.au/. En tiedä ilmoittaudunko tuonne ihan mukaan vai teenkö kuitenkin kuvahaastetta vain täällä ja FB:ssä. Ja minä ainakin ajattelin ottaa tämän ihan rennosti niin että ainoana sääntönä olisi se, että kuva on otettu oikeana päivänä ja oikeasta aiheeesta. Annoin itselleni jopa luvan julkaista kuvia jälkikäteen, koska ainahan ei koneelle välttämättä ehdi. Mutta lupaan yrittää joka päivä räpätä kuvan, olkoon sitten vaikka kamerakännyn laatuotos!

   Eli mukaan vaan, ei oteta stressiä!

   Poista
  2. Kiitos hyvältä kuulostaa, ei tiedä vaikka itsekin ryhtyisin tuohon. Juuri noin kevennetyin säännöin ja omaksi iloksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!