keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Mistä olin iloinen tänään, vol 2

Ja samalla teemalla jatketaan tänäänkin eli ilonaiheiden etsinnällä. Tänään iloitsin mm.


Hyvästä ja kuumasta teestä. Ostimme tätä Fortnum & Masonin teetä tuliaisiksi Lontoosta ja tänään tuli sellainen olo, että olisi aika vähän "herkutella". Teenharrastajan vaimona olen oppinut arvostamaan hyviä teelaatuja ja tästä purkista kyllä nousi oivallinen ja vahva tuoksu, sellainen joka juuri on omiaan kylmänä pakkaspäivänä.

Kirjat ilahduttivat nekin. Tänään oli Lainan päivä, joten pitihän minunkin käydä kirjastossa. Suomen kirjastolaitos on minusta tosi hieno, se tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikenlaista luettavaa jokaiselle, ilmaiseksi. Tänään teinkin hyllyistä parikin löytöä, joista kaunein näkyy kuvassakin. Aivan mielettömän kaunis kirja, ulkoisesti ja alun perusteella myös sisäisestikin! Tänään hain myös valaistumista Buddhan kuvitteellisesta elämäkerrasta ja illalla taidan lähteä Islantiin. Lukeminen kannattaa aina.


Ulkoilu ja aurinkokin ilahduttivat. Kelit voisivat olla lämpimämmät ja oikeastaan lumi voisi puolestani jo sulaa pois (sori, hiihtäjät), mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa. Kevään merkkejä kyllä kaipailen kovasti, joko niitä saisi alkaa etsiä??! 

Kävin myös zumbailemassa tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja sepäs oli hauskaa! Tunnille sattui sijainen, joka vetikin oikein vauhdikkaan tunnin, ohjaajan oma kilpatanssitausta kyllä näkyi. Meidän salilla ei muuten ole peilejä ja pienen totuttelun jälkeen olen tullut siihen tulokseen että tämä on hyvä juttu. Voi tehdä "täysiä" ja uskoa liikkuvansa yhtä hienosti kuin ope kun peili ei ole palauttamassa karuun todellisuuteen. Tärkeintähän on se, että on kivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!