sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Värikollaasi # 047 - Riva

Viikon värikollaasin aiheena on tällä kertaa kolme väriä: sininen, lämmin keltaoranssi ja vaalea harmaa. Tällainen kollaasinoviisi olikin hetken helisemässä, mutta sitten muistin kesäisen Italian matkan kuvat, joissa mielestäni toistuvat jokseenkin nuo mainitut sävyt. Sinistä löytyi sekä vuorista että öisestä taivaasta, lämmintä kelta-oranssia yökuvien valoista (ja paikallisesta kissasta, joka muuten oli kiinnostuneempi palmun puskemisesta kuin meistä turisteista!) ja harmaata löytyi erään sateisen päivän taivaasta. Tässä siis Riva del Gardan muistoja!
Lisää värikollaaseja täältä.


13 kommenttia:

 1. Ihania on muistosi. Lämmintä valoa, eksotiikkaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Liplatus, oli kyllä ihana lomakin. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis, lämmintä valoa ja vilvoittavaa sinistä!

  VastaaPoista
 4. Lomakuvat ovat hyvää antia näissä kollaaseissa, ja olet koonnut ne kaunisti yhteen. Kukapa ei rakastaisi Italiaa! Hmm siitä tulikin mieleeni...

  VastaaPoista
 5. Kaari3, Italia on tosiaan ihana, ruoka, lämpö, maisemat...

  VastaaPoista
 6. Kauniit maisemat. Hieno yhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Gardalla on kaunista ja iltavalaistus lumoaa.

  VastaaPoista
 8. WAU!! Ihan mielettömän ihana kollaasi! Kauniita kuvia, ihania tunnelmia, ja varmasti hurmaavia muistoja!

  VastaaPoista
 9. Oi samettisia iltoja! Kaunista tunnelmaa.

  VastaaPoista
 10. Oi, iki-ihana Gardajärvi. Rivassa kävin vain piipahtamassa järvikierroksen yhteydessä. Asustelin tuolla reissulla Gardassa ja sieltä retkeilimme sitten järven ympäri ja lisäksi mm. Dolomiiteille, Veronaan ja Venetsiaan. Sinne tahtoisin uudelleen elokuisiin, lämpimiin iltoihin Gardan rannoille.

  VastaaPoista
 11. TeeTee, Riva oli kyllä ihana. Lämpöä, merentuoksua, vuoria... Tykkäsin kovasti. Vuorille kyllä kiipeilimme, Verona ja Venetsia jäivät kokematta tällä kertaa koska ihmeteltävää riitti muutenkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!