maanantai 19. syyskuuta 2011

Viikon 38 kuva - Numerokuvat

Numerokuvissa haettiin taas viikon kuvaa, minun kuvani on sunnuntailta 18.9.  Jo muutaman viikon ajan olen nähnyt lintuauroja lipumassa taivaalla - parvet ovat olleet suuria ja näyttäviä, arviolta taivaalla on ollut useampi sata lintua. Näky on ollut komea, mutta valitettavasti kamera on aina puuttunut matkasta.  Sunnuntaina kameralenkilläni kuulin kaakatuksen taas lähestyvän ja tällä kertaa sain kuvani! Tämäkin parvi oli suuri, tässä kuvassa näkyy vain kärkijoukko.
Lisää viikon parhaita otoksia täällä!

7 kommenttia:

 1. Todella hieno kuva. Matka kohti etelää...

  VastaaPoista
 2. Kuva sopii hyvin juuri tähän aikaan ja lentosuuntakin on oikea :-)

  VastaaPoista
 3. Raija ja Johanna, kiitos kommenteista. Olen saanut nyt useana aamuna ihastella isoja lintuparvia ja aina olen harmitellut kameranpuutosta, siksipä olinkin innoissani kun sunnuntaina tajusin kaakatuksesta että nyt ne tulee...

  VastaaPoista
 4. Punertaa marjat pihlajain kuin verta niissä ois? On kurkiaurat lentäneet jo yli pääni pois....(:

  VastaaPoista
 5. Tapsu ja Sirpa kiitokset kommenteista. Kuvista ei kyllä käy vielä se tunne ilmi kun iso lintuparvi lentää ylitsesi kaakattaen... Ihanaa että sain kuvan kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Katselin juuri tänään, kun ikkunani edestä talomme yli kiisi joutsenien joukko. Kyllä harmitti, kun huomasin liian myöhään, enkä ehtinyt hakea kameraa. Hieno viikon kuva. Nyt noita parvia näkyy varmasti useinkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!