sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Lupauksia, lupauksia...

Minulla on jo pitkään ollut tapana asettaa itselleni uuden vuoden aikoihin nippu tavoitteita, sellaisia asioita joihin haluaisin kiinnittää huomiota uuden vuoden aikana. Joskus saavutan tavoitteeni, joskus en. Joskus vuoden lopussa tajuan ettei tavoite loppujen lopuksi ollutkaan niin tärkeä. Itsestäni olen oppinut sen, että pelkkä tavoitteen asettaminen ei riitä, on ihan oikeasti mietittävä myös sitä, kuinka se konkreettisesti on saavutettavissa.

Tässä minun lupaukseni:

Pidän huolta Minusta
- Viime vuosi oli raskas, vuoden lopussa vasta havahduin tajuamaan kuinka se olikaan vaatinut veronsa. Tänä vuonna haluan huolehtia paremmin omasta hyvinvoinnistani, esimerkiksi hieronnalla, pidemmillä yöunilla, akkujen lataamisella, kivoilla jutuilla.

Muutan ruokavalioitani terveellisemmäksi
- Tämä on oikeastaan osa edellistä lupausta. Meillä töissä on välillä vähän turhankin hyvät ruoat, voisin ihan hyvin vähentää jälkkäreistä nauttimista. Samoin vettä pitäisi juoda enemmän ja syödä vihanneksia ja hedelmiä.

Liikun 4 h/vkossa
- Edelleen ollaan hyvinvointisektorilla... Säännöllinen liikunta tuo hyvän olon ja auttaa pitämään kropan kunnossa. Minun olisi ehkä hyvä oppia se, ettei aina tarvitse liikkua apinan raivolla, joskus rauhallinen kävelylenkkikin on ihan riittävän hyvä. Joogaa tai pilatestakin voisin kokeilla, vaikka olenkin aiemmin todennut niiden olevan liian rauhallisia lajeja minulle.

Karsin pois turhia energiasyöppöjä ja etsin asioita, jotka antavat positiivsta energiaa
- Mitäpä tähän sanoisi? Ilon kautta mennään...

Opettelen yhden uuden taidon.
- Tämä on minun klassikko-lupaukseni. Joka vuosi on hyvä haastaa itsensä oppimaan ainakin vähän jotain uutta!

Mitä te haluatte tai toivotte uudelta vuodeltanne?

2 kommenttia:

  1. Mulla toi liikunta ja ruokajutut kuuluivat viime vuoteen ja onnistuivat erinomaisesti, jatkuvat titysti jatkossakin. Nyt olen päättänyt pitää itsestäni parempaa huolta ja lellitellä välillä :).

    VastaaPoista
  2. Hienoa kuulla Sarppu, toivottavasti minulla riittää samalla tavalla intoa kuin sinullakin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!