perjantai 5. elokuuta 2011

Matkakuumetta

Eilen illalla tehtiin viimein matkasuunnittelua - meillähän ei ikinä jätetä mitään viime tinkaan, eihän? Kurkkasin säätiedostusta ja ikävä kyllä Rivaan on luvattu kolmeksi ensimmäiseksi päiväksi sadetta. Täytyy siis pakata mukaan jotain lämpimämpää ja sadetta kestävää. Hassua, täällä Suomessa ei sellaisia kamppeita olekaan tarvittu toviin, mutta Italiassa...

Meillä oli ajatuksena fillaroida sinne tänne katselemaan paikkoja, mutta sään takia täytyy miettiä matkasuunnitelmaa vähän tarkemmin - fillarilenkki vuorilla kaatosateessa ei oikein ole mun juttu. Päätimmekin että alkuviikon tutkailemme lähikaupunkeja lautan avulla, kiertelemme nähtävyyksiä ja museoita, kauppoja - etsimme kivoja ruokapaikkoja ja jätskipuoteja. Näistä voidaan nauttia pienessä sateessakin kunhan vaan on oikeat kamppeet mukana.

Haluaisin ehdottomasti nähdä Canale di Tennon, keskiaikaisen pikkukaupungin ja sen lähellä olevan Varonen vesiputoksen. Malcesinessa olisi hieno vanha linna. Ja joku viinitilakin voisi olla kiva nähdä. Venetsiaakin mietimme, mutta saattaa olla ettei pitkän välimatkan takia Venetsialle jäisi kuin muutama tunti ja Venetsia ansaitsee minun mielestäni enemmän!

Matkasuunnitelma on siis vieläkin auki, tiedämme mikä kiinnostaa ja loppu heitetään lonkalta. Tavoitteena rento loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!